TEK ROĐENA MIA VEĆ ZARADILA NOVAC: Lunina i Markova ćerka ima prve PARE!

Autor: Republika

Zabava

17.06.2021

08:27

Luna Đogani još nije ni izašla iz porodilišta, a njena beba je već počela da zarađuje prvi novac.

youtube.com/siktertube
Ćerka im već samostalna... Luna i Marko

S obzirom na to da Luna i Marko imaju svoj "Jutjub" kanal preko kog zarađuju novac, ali i da Đoganijeva naplaćuje reklame na Instagramu, informacija i da njena ćerka zarađuje sve je iznenadila.

Lunu su i ranije "spopadali" sponzori za saradnju, a od kada je postala majka, ponude pristižu sa svih strana. Kako navodno priča dobro upućen izvor, Mia je zarađivala i pre rođenja, jer su komitenti koji se bavi bebi opremom Luni počeli nuditi saradnju pre par meseci, pa je Đoganijeva celu sobu za svoju princezu uredila zahvaljujući tiom reklamama i kompenzacijama.

Ilustracija: Pixabay, E-Stock
Sredila sobu za bebu od sponzora... Luna

- Zbog vlogova, koji imaju neverovatnu gledanost, Luna je uspela da sobu svoje naslednice sredi isključivo kompenzacijama, sa veoma skupim brendovima nameštaja i garderobe za bebu. U sobi je roze krevetac sa baldahinom na kojem su inicijali bebe, zatim kolevka sa elektronskim ljuljanjem, i klupa sa povijanjem sa kadicom u kojoj se greje voda do potrebne temperature - rekao je izvor, koji je navodno imao prilike da vidi Miinu sobu.

youtube.com/siktertube
Ne moraju da brinu ni o čemu... Luna i Marko

Ovoliko interesovanje za saradnju je iznenadilo i samu Lunu i nadmašilo sva njena očekivanja.

- Zahvaljujući tome što je postala majka, Luni se sad otvara ceo jedan spektar poslova i sadržaja, koje će moći da reklamira i plasira na mreže. Otkako se porodila, pokloni stižu sa svih strana, a sve je prilagođeno potrebama tek rođene bebe i mlade majke. Miljkovićeva ne odbija saradnje, u pregovorima je i za plaćena sponzorstva, koja su predložena i pre porođaja, a o svemu će razmisliti kada sa Mijom dođe kući - kaže izvor blizak rijaliti učesnici za "Alo".

Komentari (0)

Loading