(FOTO) Kolima prošla kroz staklo i udarila radnicu za pultom: BRAT POVREĐENE ŽENE OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE HAOSA U MIHAJLOVCU!

Autor:

Hronika

17.06.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuće fotografije od sinoć sa lica mesta kada je žena (55) iz za sada jos uvek nepoznatih razloga uletela citroenom kroz izlog minimarketa na benzinskoj pumpi u mestu Mihajlovac i povredila dve radnice za pultom, objavio je na društvenim mrežama brat ozbiljnije povređene žene.

RepublikaFoto: Instgram.com/printscreen

- Pumpa iz pravca Niša danas, žena ušla kao u filmu. Radiš na kasi opušteno i u sledećem trenutku te udari auto. Povređene su moja sestra Maja Novičić i njena koleginica. U Urgentnom su centru - napisao je izvesni Aleksandar Novičić uz objavu. 

Na to su se nadovezali njegovi prijatelji sa društbene mreže brinući se za zdravstveno stanje povređenih radnica, ali i iz znatizelje da saznaju kako je uopšte došlo do katastrofalnog peha žene vozača.

Još nekoliko osoba je na socijalnoj mreži publikovalo nizove fotografija sa lica mesta na kojima se vidi pomahnitali citroen dok stoji u razorenom objektu pumpe, ali i kada ga šlep služba odvozi na pregled. 

- Drugo objašnjenje ne postoji osim da se ženi za volanom slošilo ili da je zaspala - piše u komentarima na Fejsbuku.

Uznemirena brat radnice je napisao da su povredjene žene dosta ugruvane, ali da su na sreću izbegle povrede opasne po život u ovoj krajnje neobičnoj nesreći. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading