IMAO JE OBOSTRANU UPALU PLUĆA I JETRE: Dve tragedije u životu Šaka Polumente, PREMINULI JEDNI ZA DRUGIM!

Autor:

Zabava

16.06.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u domu Šaka Polumente..

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Šako Polumenta o teškom periodu!

Popularni pevač Šako Polumenta otkrio je šta se trenutno dešava u njegovom životu, ali progovorio i o skandaloznoj fotki na kojoj je Buba pokazao polni organ.

Šako je otkrio da mu protekli period nije bio lak, jer se suočio i sa zdravstvenim komplikacijama.

"Imao sam obostranu upalu pluća i jetre, koronu... I to sam pregurao", otkrio je Polumenta kojem je nedavno preminuo otac.

"Prošle godine majka, ove godine otac. Ovo mi je prvi izlazak među narodom, da se malo nasmejem, moram da idem dalje. Ali Bog mi je podario i unuku drugu od sina, imam jednu od ćerke, tako da sve je to priroda. Sa nekim novim životom i ja se budim i rađam. Ja ne umem da kukam, ali znam da napišem dve lepe reči i posvetim dragim ljudima. Kolege su mi pružile podršku, prošli put za majku nisu znali, pa sam bio revoltiran, ali ovog puta bilo je mnogo poziva. Kolege interesuje više marketing, nego ovakve stvari. To razumem, ali oni koji me dobro poznaju javili su se", izjavio je Šako.

Potom se dotakao i repera Bube Korelija, koji je šokirao sve nedavnom objavom na društvenim mrežama.

"Video sam Bubinu fotografiju, ne bih komentarisao. Ako je pokazao nekom koga mrzi, onda u redu, ali onako da pokažeš svetu, to nije u redu", izjavio je pevač.

Budući da su i teme iz Zadruge 4 aktuelne poslednjih meseci, izneo je svoje mišljenje i o tome.

"Meni je žao Ša. Šta njemu rade, meni ga je stvarno žao. Ja njega poznajem i znam da je dobar momak. Uveli su onu devojku koja hoće da ga zaštiti, a ni ne poznaje ga, pa kako to? Tara je nekako luda po sebi, incidentna, uvek za neke akcije, ne poznajem je, ali svaka čast na hrabrosti. Žao mi je braka Ivane i Ša, ali ako taj brak nije vredeo tada, ne bi vredeo ni danas", zaključio je Šako Polumenta, a prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading