SEVERINA NIJE JEDINA OPLJAČKANA! Ova pevačica živi BLIZU I ONA JE BILA META LOPOVA: Kojićkin stan tipovan!

Autor:

Zabava

16.06.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan pevačice Severine Kojić opljačkan je pre dva dana, a o čemu je prva pisala Republika.rs.

RepublikaFoto: e-stock
Tipovali joj stan... Severina

Kako prenose hrvatski mediji, Severinin stan u Zagrebu postao je meta mnogo pre nego što je obijen i pevačicu su pratili danima kako bi utvrdili njeno kretanje. Postoji opravdana sumnja da je stan tipovan, prenose izvori iz hrvatske, s obzirom na to da je opljačkan kada je Severina napustila zemlju i otputovala na Maldive.

Inače, kako su objavili pojedini hrvatski mediji, lopovi, kako bi sakrili tragove, sprejom su isprskali video nadzor na zgradi preko puta pevačicine, dok je kamera na Sevinoj zgradi bila pod čudnim uglom.

Inteesantno je da je taj ceo kvart pokriven kamerama, pa se policija uzda u snimke kao pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja. Kolika je tačno materijalna šteta i šta su sve od nakita odneli, još uvek nije saopšteno, a Severina je juče ujutru nekoliko sati provela u razgovoru s inspektorima u policijskoj stanici. Kućna pomoćnica, koja je bila u stanu i koju su, prema pisanju hrvatskih medija, pljačkaši vezali, nema povrede, ali je uplašena i ima traumu zbog svega što je preživela. Inače, ona je nova pevačicina spremačica, kod nje radi tek nekoliko meseci.

Foto: e-stock/KOBRA
Čekali da ode na Maldive...

Severina se o ovome oglasila i kratko prokomentarisala ovaj nemili događaj:

- Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa da kažem. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi - rekla je Severina za Jutarnji list.

Njen PR je za Kurir potvrdio da se svi dobro osećaju.

- Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju. Hvala na razumevanju - poručio je Davor Grgin, koji je i jedan od pevačicinih najboljih prijatelja.

RepublikaFoto: instagram.com/majasuput
Opljačkali je kad je bila u Meksiku...

Inače, u ovom istom naselju 2017. godine opljačkan je stan Maje Šuput. Iz njenog penthausa veličine 160 kvadrata lopovi su odneli nakit, tehničke uređaje i gotovinu, kao i rezervne ključeve od automobila. Šteta je procenjena na nekoliko desetina hiljada evra. Maja je u to vreme bila na odmoru u Meksiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading