(FOTO) OGLASILA SE LUNA IZ PORODILIŠTA! Otkrila kako se sada OSEĆA: NISAM SPAVALA 24 SATA!

Autor:

Zabava

15.06.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se oglasila iz porodilišta.

 

RepublikaFoto: Ilustracija: Pixabay, E-Stock
Luna Đogani

Rijaliti zvezda i pevačica, Luna Đogani, danas se porodila i na svet donela devojčicu Miju Miljković. Sada se oglasila iz apartmana u Narodnom frontu. 

Novopečena mama ne može da sakrije uzbuđenje. Ona je okačila kratki video i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća: 

- 24 sata nisam spavala, adrenalin na 500 - napisala je Luna i dodala emotikone koji se smeju. 

Foto: instagram/ luna_djogani
Objava Lune Đogani
Foto: instagram/ luna_djogani
Objava Lune Đogani

 

Podsetimo, Luna je skoro sve vreme na video pozivu sa suprugom Markom i sestrom Ninom Đogani. Oni uveliko slave njen porođaj, a Marko je poručio Luni da se pripremi jer želi još jedno dete: 

- Osećam se fenomenalno, Luna spremi, se za jedno tri četri meseca, da pravimo nešto, novu bebu. Ovo je fenomenalan osećaj. Ovo mi je treća majica, iscepali su me. Ja sam bio totalno u transu, krenuo sam da udaram glavom o ormar. Ako neko nije doživeo osećaj da postane roditelj, ja mu to želim. Sve vreme Luna i ja razmenjujemo lepe reči, emocije. Fali mi što ne mogu odmah da odem, voleo bih da budem pored nje. Otići ću sutra, danas nisam mogao da je uhvatim. Nije mogla da mi kaže gde joj je apartman tačno, sproveli su je kroz neke liftove. Sutra ću pokušati da dronom dođem do nje - rekao je Miljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

16.06.2021 04:19

Ova vest je inače planetarna, pola planete ne diše već danima, čeka da se ova samoproklamovana diva porodi. Neverovatno mi je bitno kakvu frizuru nosi i za koliko trenutaka će da se porodi, i zamolio bih redovno izveštavanje o ovoj strašno bitnoj pojavi.?