(VIDEO) LUNA, SPREMI SE PRAVIMO NOVU BEBU! Marko poslao poruku Đoganijevoj!

Autor: Republika.rs/M.P

Zabava

15.06.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku se već osladila roditeljska uloga, pa najavio proširenje porodice!

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković slavi rođenje ćerkice

Luna Đogani i Marko Miljković danas su postali roditelji devojčice Mie, a ponosni otac već je najavio proširenje porodice.

Naime, Miljković je podelio prve utiske nakon saznanja da je postao otac, te ne skriva oduševljenje ovom novom i najbitnijom životnom ulogom:

 

-Osećam se fenomenalno, Luna spremi, se za jedno tri četri meseca, da pravimo nešto, novu bebu. Ovo je fenomenalan osećaj. Ovo mi je treća majica, iscepali su me. Ja sam bio totalno u transu, krenuo sam da udaram glavom o ormar. Ako neko nije doživeo osećaj da postane roditelj, ja mu to želim. Sve vreme Luna i ja razmenjujemo lepe reči, emocije. Fali mi što ne mogu odmah da odem, voleo bih da budem pored nje. Otići ću sutra, danas nisam mogao da je uhvatim. Nije mogla da mi kaže gde joj je apartman tačno, sproveli su je kroz neke liftove. Sutra ću pokušati da dronom dođem do nje - rekao nam je Miljković.

Inače, nakon kućnog slavlja, Marko je sa porodicom i prijateljima nastavio proslavu u jednom lokalu u Skadarliji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading