ALAPAČA VAM DONOSI ŠOK DETALJE: Muž poznate pevačice imao žestoku aferu sa njenom koleginicom, ODLUČILA JE DA SE RAZVEDE!

Autor:

Zabava

15.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevario je sa bliskom koleginicom, pa je odlučila da se razvede!

 

RepublikaFoto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs
I ovog utorka vam Alapača donosi sočan trač..

Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Naime, pre par godina je kao grom iz vedra neba u prestonici odjeknula vest, da jednu od naših najpopularnijih pevačica, vara suprug sa kojim je već godinama u skladnom braku, makar su se tako predstavljali javnosti. Ljubav je navodno cvetala, fotke zaljubljenih golupčića su se širile mrežama, odoleli su svim napadima od strane javnosti koji nisu verovali u opstanak istog, ali avaj ne lezi vraže.

Nakon ovog šokantnog saznanja, netrpeljivost i žestoke svađe su trajale nedeljama u luksuznom domu ovog estradnog para, pa je konačno kulminiralo vešću da je definitivno pukla tikva. Prsata pevačica nije mogla da podnese situaciju da je voljeni dragi vara, te da je obeležen kao preljubnik u aferi sa njenom bliskom koleginicom nasred snimanja poznate emisije.

Alfa mužjak se nedeljama pravdao svojoj ženici da su to samo priče sa estrade, te da emocije prema drugoj nikada nisu ni postojale. Popularna folkerka je rešila da stavi tačku na celu priču, te je suprugu, na njegovo insistiranje pružila drugu šansu i dan danas su zajedno, a da li je i dalje zapravo idiličan odnos među njima, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading