NE ŽELIM VIŠE NIKADA DA ZAKUKAM: Jana progovorila o teškim trenucima i poželela da se više nikada NE VRATE!

Autor:

Zabava

15.06.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović o bakšišu koji dobija na nastupima!

Foto: instagram.com/janavip2011
Jana Todorović

Pevačica Jana Todorović je poznata kao jedna od najtraženijih pevačica, a to dokazuje i činjenica da bakšiš koji dobija nije uopšte mali!

Ona je za "Alo" rekla da je tajna u njenoj energiji, pametnom odabiru pesama, kao i u načinu na koji prilazi svojoj publici.

Foto: ST/Nebojša Mandić
Pevačica o novcu koji dobija

- Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo - rekla je Jana i dodala:

- Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo -rekla je pevačica i dodala da je i sama galantna prema svojim kolegama

- Poznata sam po tome da uvek vadim novac i dajem bakšiš svojim kolegama, i to vam svi oni mogu reći. Ako dobijaš, moraš i da daješ. Onda se to uvek vrati".

Evo kako izgleda kada Jana peva na veselju:

 

Kao i svi i ona je imala pauzu tokom pandemije koronavirusa koju je iskoristila za odmor jer je, kako kaže, pre nje kukala kako je premorena.

- Ne želim više nikada da zakukam na premor i na posao, jer se to desilo pre korone. Žalila sam se da sam umorna i da mi je odmor preko potreban, a onda se desila pandemija koja je trajala godinu dana. Nisam znala šta ću sa slobodnim vremenom i ne bih volela da se ikada ponovi - kaže Jana.

- Potpuno sam ispala iz fazona. Više ne znam ni šta da obučem ni kako da se sredim za neki izlazak, nastup. Odvikla sam se od štikli i od haljina i srećna sam što sam se opet vratila u njih - zaključuje Jana Todorović za Alo!. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading