SEVE LOPOVI UPALI U STAN, VEZALI KUĆNU POMOĆNICU! Svi detalji drame u pevačicinom domu!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.06.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina danas je doživela pravu dramu kada je saznala da su, do sada nepoznati počinioci, upali u njen stan i opljačkali je.

Foto: e-stock/KOBRA
Tekst potpisa
Foto: e-stock/KOBRA

Kako je Republika ekskluzivno javila, danas popodne dva maskirana razbojnika upala su u pevačicin stan i ukrala sve što je vredno.

Policija je odmah došla na lice mesta, a uviđaj je trajao satima. Kako javljaju hrvatski mediji, tu nije kraj ove drame.

Naime, izvori bliski pevačici potvrdili su za "Slobodnu Dalmaciju" kako su u stan ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu.

Iako poslednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

-Danas  u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu telesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Sprovodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja, rekli su u zagrebačkoj policiji za Slobodnu Dalmaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jordan

14.06.2021 22:31

Nije to ništa. Zamisli da si ti poznata kao voditeljka Jelena Jeremić i da te strefila upala bešike.

milomirdv

15.06.2021 07:01

Mislila je da imaju poštene namere, da snime film...