SEVERINA GAĐALA KOMŠIJU JAJIMA, INTERVENISALA POLICIJA: Čovek tvrdi da ga je nazivala POLU-SRBINOM!

Autor:

Zabava

26.05.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija Severine Kojić proteklih dana pozvao je policiju jer ga je, kako je naveo, pevačica gađala jajima i vređala na nacionalnoj osnovi.

RepublikaFoto: E-Stock, Pixabay
Ne voli Srbe, ali ni jaja... Severina Kojić

Izvesni gospodin koji živi preko puta stana popularne pevačice Severine Kojić najpre je zatekao polomljene brisače na svom automobilu:

- Neko mi je otkinuo brisače na autu. Sumnjam ko bi to mogao biti, ali neću reći - poverio se prijateljima 77-ogodišnji komšija Severine Kojić u Zagrebu, gde živi pevačica. 

Prošlog petka poslepodne stao je kod svog automobila, parkiranog ispred svoje kuće i pregledao štetu na automobilu. Preko puta njegove kuće nalazi se zgrada u kojoj živi Severina na zadnjem spratu, odnosno u penthausu od 300 kvadrata. Odjednom su s prozora Severinine zgrade počela da lete jaja, piše hrvatski 24 sata. Komšija je smesta zvao policiju, koja je ubrzo i stigla na Kozjak gde pevačica živi. Komšija je Severinu optužio da ga je gađala jajima. 

Foto: e-stock/KOBRA
Komšinica iz pakla... Severina Kojić

- Vikala mi je da sam polu-Srbin i da joj se više nikad ne obraćam. Razbijena jaja su mi se cedila niz majicu i pantalone- rekao je čovek. 

Iz policije su potvrdili da su izašli na teren zbog narušavanja javnog reda i mira, ali nisu utvrdili prekršaj. Policija je Severininog komšiju uputila na njegovo zakonsko pravo da prekršajnom sudu podnese optužni predlog. Komšija je i u ponedeljak, tri dana nakon incidenta s jajima, otišao u nadležnu policijsku stanicu da prijavi Severinu. Kako saznaje 24 sata, Severina je policiji tokom njihove intervencije u petak dala izjavu kako ne zna o kakvim jajima čovek priča tačno. Tvrdi da je ručala za stolom sa porodicom, trudnom sestričinom Mijom Popović, koja živi preko puta nje, majkom Anom, koja je u Zagreb stigla iz Splita te je bila kod Mie, i sa menadžerom Tomislavom Petrovićem. Dan posle incidenta s jajima Severina je s menadžerom otišla s Kozjaka. Videli su je kako izlazi iz svoje zgrade s Petrovićem u pratnji, koji je nosio nekoliko njenih kofera, među kojima su bile i vešalice s haljinama. 

RepublikaFoto: instagram.com/severina/Emil Čonkić
Gađala komšiju jajima pa otputovala s menadžerom... Severina i Tomislav Petrović

Seli su u njen novi auto i odvezli se u nepoznatom smeru. Ispred Severinine zgrade ostao je parkiran Petrovićev auto. Kako saznaje 24 sata Severina uskoro očekuje presudu na splitskom Županijskom sudu o tome s kim će živeti njeno maloletno dete koje ima sa srpskim preduzetnikom Milanom Popovićem. Pevačica je, kako piše 24 sata, a prema saznanjima iz suda i dalje je u braku s Igorom Kojićem, kojeg u njenom kraju ne viđaju više. Štaviše susedi tvrde da se nedavno iselio iz njenog stana. Nakon toga su ga fotoreporteri snimili kako šeta centrom Zagreba, dan pre Severininog 49. rođendana. Nagađalo se da će posetiti pevačicu, no Igor je tada na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz zagrebačkog restorana poznatog po pečenoj teletini. Igor je ovih dana objavio fotografiju na Instagramu sa druženja s bližnjima, a prema pisanju medija, navodno je u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sara

26.05.2021 12:18

Folirantkinja sa lažnim osmehom!!!.