IMAŠ KRIV NOS I KRIVE NOGE: Radu Manojlović napali i traže joj da se OPERIŠE, A ONA POSLALA BRUTALAN ODGOVOR!

Autor:

Zabava

14.06.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Rada Manojlović bila je na meti medijskog pisanja proteklih dana jer se spekulisalo da je u veoma teškoj finansijskoj situaciji zbog pandemije uzrokovane korona virusom.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Briga je šta drugi pričaju... Rada Manojlović

A tokom pandemije, Radi je preminula i baka pa je pevačica bila prinuđena da ne radi neko vreme, te se nije ni oglašavala. 

A s obzirom na to to da su mnoge njene kolege počele da rade, i rada tvrdi da se i ona polako vraća poslu:

- Još uvek nabadamo po tankom ledu što se tiče početka rada. Ja se lično nekako brzo umorim sada. Primetila sam i da sam posle treće pesme “gola voda”, koliko se preznojim, bole me noge od štikli kao da sam ne znam šta radila. Svakako, psihički je lep osećaj... ljudima je laknulo. Ljudi su na stolovima, igraju i svi su opušteni. Mi imamo vrelu krv i navikli smo da izbacimo sreću i tugu- kaže Rada koja je poznata kao neko ko pravi dobru atmosferu.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada počinje s radom...

Neretko i sama zaigra sa publikom, za šta će joj, sudeći po njenoj priči, sada trebati malo više vremena da vrati kondiciju.

Iako se mnoge njene kolege žale da ih je finansijski pogodila pandemija jer više od godinu dana nisu imali prihode, pevačica kaže da nije sedela i kukala nad svojom sudbinom.

- Drugačije razmišljam o šteku novca. Ja živim dugačije, ne razmišljam o sutrašnjem danu jer sam optimista - ističe Rada koja je u prethodnom periodu živela u porodičnoj kući u Četerežu, gde se odmorila i napunila baterije.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Harisu ne smeta ni njen nos, ni njene krive noge... Manojlovićeva i Berković

Čini se da je ona jedna od retkih koja nije ugradila silikone niti išla na hiruške intervencije, a sada otkriva kakav je njen stav prema tome.

- Koliko god da sam na početku imala neke želje da se promenim, ali kako je vreme prolazilo počela sam da volim sebe. Građena sam kao manekenka, nemam velike grudi i mislim da sada i da hoću nešto da uradim teško bih se sama sa sobom izborila- priznaje Manojlovićeva i dodaje:

- Uvek je bilo negativnih komentara na moj fizički izgled: ”imaš kriv nos, krive noge” ali što više njih komentariše tako, ja sebe zavolim više i sve to što oni kritikuju meni postane lepo kada vidim na sebi. Kada vidiš da nekome mnogo smetaš, znači da sve radiš kako treba. Nisam protivnih estetskih korekcija, samo to da se zna. Ko želi nek izvoli.

Komentari (0)

Loading