DVA PUTA JE IZGUBILA BEBU, A ONDA JE DOŠLA MILA! Slađa Alegro poslala ćerkici poruku koja će vam izmamiti more suza!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

14.06.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Alegro poslala je ćerki poruku koja će rasplakati sve majke.

Foto: printscreen/instagram
Slađa Alegro

Pevačica Slađa Alegro imala je velikih problema pri ostvarivanju želje da postane majka. Bolna borba tokom koje je imala čak dva pobačaja, trajala je godinama, međutim, sreća joj se na kraju ipak osmehnula.

Ona je pre tri godine dobila ćerkicu kojoj je dala ime Mila, a danas proslavljaju njen rođendna. Slađa joj je ovaj poseban dan čestitala emotivnom porukom koja je sve rasplakala:

-Devojčice moja… Mi smo jedna drugoj život podarile, ja tebi, a ti meni. U tvojim očima vidim sreću, na tvom licu samo osmeh, čarobno biće moje, tako malo, a ustvari tako veliko. Ponosna sam što sam tvoja majka, tvoj najbolji drug! Hvala ti za svaki dan, svako veče, i svako jutro, jutro kad ustaneš i svojim najslađim glasom kažeš: „Hajde da ustanemo, sunce je“. Ja sam meni sunce i rodila, i za lepo vreme više se ne brinem. Srećna bila, rođena moja - napisala je Slađa na svom profilu u opisu ćerkine fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading