(FOTO) KAD SE JAMI POJAVI, SAOBRAĆAJ STAJE: Pevačica objavila VRELU FOTKU u mini bikiniju, a komentari se usijali zbog OVOG detalja!

Autor:

Zabava

14.06.2021

11:28 >> 11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i dalje važi za jednu od najatraktivnijih.

RepublikaFoto: Instagram.com/jamiofficial

Jami objavila vrelu fotku!Pevačica Jasna Milenković Jami važi za jednu od najatraktivnijih estradnih umetnica kod nas. Osim po mega hitovima, Jami je uvek plenila svojim seksepilom i lepotom.

Kako važi za pevačicu koja mnogo ulaže u svoj izgled, što vrlo često i podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, tako je i sada opravdala epitet s*ks bombe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jami..

Ova hitmejkerka je objavila fotografiju u mini bikiniju, a u prvi plan je istakla svoje atribute. U komentarima su pljuštale pohvale na račun njenog izgleda, a jedan je imao poseban vajb.

Kad se Jami pojavi, saobraćaj staje, tako je bilo i tako je i dalje - glasio je komentar ispod fotografije koju je Jami objavila u vrelom kupaćem kostimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading