PRIMAM TERAPIJU I NADAM SE OPORAVKU! Slađana Milošević progovorila o bolničkim danima

Autor: Republika.rs

Lifestyle

13.06.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević opisala je svoju borbu za ozdavljenje.

Foto: youtube.com/pink.rs
Slađana Milošević

Slađana Milošević oporavlja se nakon zdravstvenih problema koje je imala i zbog kojih je morala da bude na bolničkom lečenju. 

Sada otkriva detalje svog zdravstvenog stanja, kao i da li će sada malo usporiti tempo s bzirom na ovu "opomenu" koju joj je poslao njen organizam:

-Dve nedelje sam boravila u bolnici. Primam propisanu terapiju, nadam se oporavku. Stanje se lagano popravlja i nadam se da će se uzlazna faza nastaviti. Poznata sam po frazi da “predaja nije opcija”. Budući koraci zavise od reakcije mog organizma na terapiju, koja se dnevno adaptira. Stručni i izvanredni tim lekara Prve hirurške bolnice je studiozan i očekujem da ćemo u naredna dva meseca postići uspeh i oporavak. Započela sam i kućno lečenje - ističe Slađana.

Ona ističe i da nema nameru da se odrekne muzike i i pored stresa i napora:

- Bolesti muzičara su česte. Mi smo suptilna bića, koja rade teške poslove. Zato su nam i životi često ugroženi. Tu su fizički napori, stres, putovanja, nastupi... Iza sebe imam dugu karijeru koju do kraja života neću napuštati. Profesionalni sam i školovani umetnik, kompozitor, tekstopisac, instrumentalista, vokalista, literarni stvaralac - priča Slađana za "Premijeru" i dodaje:

- Moje opredeljenje je životno i nisam u stvaralaštvu radi površnih stvari kao što su popularnost i novac. Ne nameravam da odustanem od bilo čega. Komponovanje, snimanje, nastupi pred publikom biće nastavljeni. Treba samo više vremena da se zdravstvena situacija popravi - kaže pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading