KAKVA LUDNICA: Goleada Holandije i Ukrajine, FENOMENALAN MEČ!

Autor: Republika

Sport

13.06.2021

21:18 >> 21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Johan Krojf" areni u Amsterdamu smo videli fantastičan duel dve ekipe koje su od prvog minuta krenule dinamično, bez "ručne" i to nam je donelo pravi užitak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Holanđana

Iako u prvom poluvremenu nije viđen nijedan pogodak, bilo je pregršt prilika, a one su bile samo uvod u "vatromet" koji smo gledali u drugom delu.Holandija je u prvih 10 minuta uputila sedam udaraca ka golu rivala i time je oborila rekord Evropskih prvenstava.

Ali, generalno u celom prvom poluvremenu je dominirao ukrajinski čuvar mreže Biščan koji je praktično branio nemoguće Memfisu Depaju, Denzelu Damfrisu i Žoržinju Vajnaldumu.


Na drugoj strani, Ukrajinci su pretili preko Jarmolenka, ali nisu bili blizu gola poput svojih rivala.

I onda je krenuo "vatromet". Započeo ga je Žoržinjo Vajnaldum u 52. minutu kada je u pravi čas natrčao na loptu na ivicu kaznenog prostora i smestio je u mrežu za vođstvo domaćih.Samo sedam minuta kasnije Holandija je duplirala vođstvo.

Vut Veghorst je bio strelac, posle još jednog odbitka i prodora Damfrisa.

Posle se proveravalo da li je on bio u ofsajdu, ali je sve bilo čisto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading