DUŠO, PESME SE NE SNIMAJU U PEKARI! Maja Nikolić pobesnela zbog pitanja voditeljke, pa ljubaznost ostavila po strani!

Autor:

Zabava

13.06.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić pobesnela zbog pitanja voditeljke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić, za koju su komšije nedavno izjavile da jedva čekaju da se odseli, bez razmišljanja je odgovorila voditeljki u emisiji, ali ne prijatnim tonom.

Maja je ispričala kako će uskoro objaviti novu pesmu koju su joj poklonili momci iz grupe "Osvajači" za koju će snimiti i spot, te će se posle duže pauze tom baladom vratiti na scenu.

Voditeljkino pitanje ju je iznerviralo, pa nije bila preterano ljubazna.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Maja Nikolić

- Majo, kako je izgledalo u studiju? Je l' ste ušli u studio, mislim je l' ste snimili pesmu ?- upitala ju je voditeljka u emisiji "Grand parada".

- Pa, naravno, dušo, pesme se snimaju u studiju, a ne u pekari - odgovorila joj je Maja Nikolić, a nešto kasnije objasnila da se samo šalila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušanka

14.06.2021 12:10

Toliko mi je žao što je Maja sama sebi napravila štetu svojim ponašanjem, jer takav vokal zaslužuje vrh estrade. Mogla je i da ostane na vrhu samo da je pametnije postupala. I lukavije.