PEVAČICU JE SUPRUG ZLOSTAVLJAO TRI DECENIJE! Rešila je da stavi stačku i zauvek pobegne iz PAKLA u kojem je živela!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u emotivnoj ispovesti ispričala kroz kakve je sve vidove zlostavljanja prolazila u braku i to je trajalo cele tri decenije.

Foto: youtube.com
Pevačica proživljavala agoniju u braku

Pevačica Mirjana Derek mnoge je šokirala kada je javno progovorila o užasnu koji je proživljavala u braku sa bivšim suprugom.

Posle skoro tri decenije, ona je skupila hrabrosti i napustila ga i počela novi život ispočetka. Naime, ona je rešila da se okrene sebi, a pre svega velikoj ljubavi koju gaji pema muzici, te se prijavila na muzičko takmičenje "Nikad nije kasno", gde je i ispričala ovu potresnu priču:

- Imala sam nesrećan brak i borila sam da to sve sačuvam. Prve godine nije bilo tako, ali svako godine je bilo gore. Vređao me je, nazivao glupom. Ja sam sve to trpela 28 godina, ni sama ne znam odgovor. Pokušala sam da ga promenim, finansijske stvari koje su nas vezale i tako su prošle sve te godine - izjavila je Mirjana tada u emisiji, a onda se osvrnula kakvi su utisci nakon toga bili. 

- Nisam ni očekivala da će biti drugačiji komentari, sem osuđujući. Ipak, neki su bili jako pakosni, neki prezirni, ali bilo je i onih dobronamernih. Pa sam na kraju sam samoj sebi rekla - Balkan je to, različiti smo. Tako sam se i nosila sa svim kritikama i osudama - priča ona i dodaje da je nakon svega digla glavu gore i poručila sebi da mora da ide napred sa snovima do željenog cilja.

Nakon dugogodišnje tuge i bola koji je osećala zbog propalog braka,pevačica je u pedesetoj godini je počela da živi punim plućima i konačno pronašla ljubav svog života.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading