(VIDEO) OD TUGE SE RASPADA POTPUNO: Popularnu influenserku muž napustio zbog drugarice, pa joj oteo dete!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.05.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevario ju je sa najboljom drugaricom pa joj oteo dete!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Emilija je otkrila da joj je život bio španska serija...

Emilija Milojević, srpska influenserka, potpuno se slomila nakon što ju je muž prevario sa njenom najboljom drugaricom.

Mladu influenserku na početku njene karijere pratile su mnoge neprijatne situacije. Tviteraši su na svojim naloziva Emiliju prozivali heštegovima #caosvima i #tagzivota, koji se inače koriste za ciljano prozivanje domaćih influenserki. Zamerali su joj skoro sve, prvo to kako šminka, kako izgleda, šta jede, kako jede, šta izjavljuje, da bi sve kulminiralo prozivkama na račun nje kao majke. Ako bi na društvene mreže objavljivala fotke ne kojima je sa detetom, kritikovali bi je da preterano fotografiše dete. Ako je na fotki sama, vređali bi je da je loša majka jer se odvaja od deteta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bivši muž je pokušao da joj otme dete...

Kako prenosi "Mondo"  ovo je sve trajalo dok jednog dana sa svojim pratiocima nije podedlila da njen muž ima aferu sa njenom najboljom drugaricom, pa kada je rešila da ga napusti i ode sa detetom kod majke, on je dete ostavio. Nakon toga pokrenut je sudski proces kojim je  Emiliji pripalo starateljstvo, a njen bivši je dobio zabranu prilaska. 

-Na kraju dana, kad ti ostaneš sam sa sobom, isto se osećam kao što bih se osećala neka devojka koju znaju samo prijatelji i porodica. To jeste bio stres i ne bih poželela ni najgorem neprijatelju, to je stvarno televisa presenta- rekla je Emilija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading