PEVAČICA ZAPENILA ZBOG PITANJA O BEBI! Kaća Živković zbog problema ne može da se ostvari kao majka?

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković progovorila je o najintimnijim pitanjima, međutim, izgleda da je otkrila i vše nego što je želela.

Foto: instagram.com/katarina2789
Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković progovorila je o braku i generalno porodici. Nju je veoma pogodila tema koja se pokrenula oko potomstva. Te je usledila i njena burna reakcija.

-Smatram da je brak kompleksna stvar, ako neko ostaje u braku jeste zato što želi", istakla je ona, pa priznala kako su se prema njoj ophodili:

-Ako neko ne ume sa mnom da se nosi, onda ne treba da bude sa mnom. Nekada nije potrebno da vam neko nešto kaže, posmatrate gestove kako se neko ponaša. Zbog čega bi iko imao strahopoštovanje prema meni? Mi žene imamo intuiciju i sve osetimo - kaže pevačica, a onda je veoma pogodila tema osnivanja porodice: 

- Nekulturno je pitati nekog zbog čega nema ženu. Ti koji su mene pitali za muža su nevaspitani, to je lična stvar. Nervira me kada neko postavlja pitanje vezano za decu, kako vi znate da li neko ima problem?! To je nekultura i jako je zastupljeno kod nas - istakla je pevačica u emisiji "Magazin IN".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading