(FOTO) GLEDALI SMO GA U RIJALITIJU, A ONDA JE NAPUSTIO SRBIJU I OŽENIO SE MUŠKARCEM! Ovako danas izgleda poznati maneken!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku pažnju privukao je učešćem u poznatom rijalitiju, posebno žena koje nisu odelele njegovom izvajanom telu.

Foto: youtube.com
Petar Perović

Petar Perović bio je učesnik VIP sezone "Velikog brata", a posle ga je publika gledala i kao zavodljivog muškarca u spotu Kaje Ostojić.

Ovaj poznati maneken krio je od javnosti svoje sekualno opredeljenje, te je kao bomba odjeknula informacija da se oženio sa svojim partnerom Tristanom.

RepublikaFoto: youtube.com
Petar i Tristan uživaju u svojoj ljubavi

-Svi meni bliski ljudi znaju šta je prava istina. Uopšte ne želim da se povlačim po štampi tim povodom. Reći ću samo da nije lako ostati i živeti u stranoj zemlji, a vi čitajte između redova - rekao je maneken za domaće medije kada je u Srbiji otkriveno da se venčao, a on se tada pravdao da je to brak zbog papira.

Foto: youtube.com
Petar je na društvenim mrežama javno pokazivao ljubav svom izabraniku

Ipak, ova ljubav je potrajala i traje i dan danas. Petar je život nastavio u inostranstvu i gotovo da nema informacija o njegovom boravku u Srbiji nakon što je započeo bračni život sa poznatim plesačem.

Pre par godina, maneken je progovorio i o osnivanju porodice sa Tristanom, te je rekao kako planiraju u budućnosti da porade na tom pitanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading