(FOTO) ZBOG NJE JE OSTAVIO NAJBOGATIJU SRPKINJU, A SADA JE I TO PUKLO! Ovo je razlog razvoda popularnog ODBOJKAŠA i manekenke!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali su u prijateljskim odnosima!

RepublikaFoto: Printscreen
Ovo je razlog njihovog razvoda!

Bivši odbojkaš Edin Škorić pored uspeha u svetu sporta, važio je za velikog zavodnika, a iza sebe ima brak sa bivšom manekenkom Ivanom Škorić, devojačko Nikolić.

Oni su počeli da se zabavljaju kada je Edin, zbog Ivane, ostavio tadašnju devojku, nekadašnju Mis Jugoslavije Jelenu Jakovljević, danas najbogatiju Srpkinju koja je udata za arapskog milijardera Saida Bin Draija.

RepublikaFoto: youtube.com/rts
Ostavio je nekadašnju Mis Jugoslavije!

Edin i Ivana su sudbonosno "da" izgovorili 2002. godine  i dobili su dvoje dece ćerku Andreu i sina Aleksu. Međutim, između ovog para ljubav je prestala da postoji, pa su 2009. godine odlučili da stave tačku na svoj brak.

- Nas dvoje se nikada nećemo pomiriti! U dobrim smo odnosima zbog dece, ali nema mesta obnovljenoj ljubavi. Ostali smo prijatelji i tako će biti i ubuduće - govorila je ranije Ivana.

 

 

U godinama koje su usledile naš proslavljeni odbojkaš nastavio je svoj život, ali je uvek isticao da mu je Ivana veliki prijatelj i da bi za nju i decu sve učinio.

‒ Sa Ivanom imam dvoje dece, ona je divna majka i divan čovek, i ne postoji nijedan razlog da ne budemo u sjajnim odnosima. I deci to mnogo znači jer rastu u normalnom okruženju – rekao je nedavno Edin Škorić na televiziji „K1“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading