(FOTO) PRIČALO SE DA JE BILA U ŽESTOKOJ AFERI SA GIŠKOM, PA JE ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG PREVARE: Pogledajte kako danas izgleda POZNATA PEVAČICA!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ukrala je skoro milion franaka!

Foto: youtube.com/printscreen/LelaAndric
Bila je pravi hit, a onda je završila u zatvoru!

Folk pevačica Lela Andrić, devedesetih godina harala je estradom, a svi su je upamtili po hitu "Čarobnjakov sin".

Lela se pojavila na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju. Uvek je bila atraktivna i izazovna, sa vitkom linijom i plavom kosom koja joj je bila zaštitni znak, a sudeći po najnovijim fotografijama, i dalje je zgodna i uvek doterana. Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

 

 

Svojevremeno je internetom kružila njena fotografija na kojoj je u poljupcu sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najpoznatijih kriminalaca tog vremena, a spekulisalo se i o brojnim aferama. Ona se na tu temu nikad nije oglasila, te nije ni potvrdila ali ni demantovala brojne glasine. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je ostavo nepoznato. Ona je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

 

 

Kako je "Blic" tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari. Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao ‘kratak’ za skoro milion franaka.

Komentari (0)

Loading