(VIDEO) OTKRIVENA ŠOKANTNA TAJNA MIKIJA MEĆAVE: Nećete verovati šta je krio godinama od javnosti, NEKA UPERE PRST U NAS GREŠNIKE!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lagao je sve oko sebe!

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Sakrio je i od sina!

Pevač koji je devedesetih bio na vrhuncu popularnosti, Miki Mećava, je više puta bio deo rijaliti programa, vešto je krio svoju vanbračnu ćerku koju ima sa Radmilom Đorđević, a ono što je poznato je da se ona zove Marija i živi u inostranstvu.

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti, a spekuliše se da joj se Miki i njegova porodica nikada nisu posvećivali, te da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

Nakon pisanja pojedinih medija da je Miki zaboravio i zapustio njenu majku i nju, Marija se oglasila na "Fejsbuku".

 

 

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading