(FOTO) S OVIM MUŠKARCEM KALINA KOVAČEVIĆ IMA ĆERKU: Svetski uspešan je NAUČNIK, a oboje imaju BRAKOVE IZA SEBE!

Autor:

Zabava

12.06.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica bila u vanbračnoj zajednici sa uspešnim naučnikom.

Foto: youtube.com/printscreen
Kalina Kovačević o životu nakon razvoda
Proslavljena glumica Kalina Kovačević karijeru je gradila isključivo zapaženim ulogama, a privatni život ostavljala je za sebe. 

Iz braka sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem ima ćerkicu Mionu, a pre dve godine je rodila i Aniku, u vanbračnoj zajednici sa Vladimirom Rekovićem.

Glumica je istakla da, iako je razvedena, srećna je sa svoje dve ćerkice. 

- Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, sam rodila Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku. Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice – rekla je ona u emisiji “Šok tok” i dodala:

 

 

-Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.

Inače, javnost je slabo upućena u to da je Reković jedan od najuspešnijih naučnika koji je zaposlen na prestižnom švajcarskom institutu, i živi na relaciji Srbija- Švajcarska.

Foto: youtube.com/printscreen
Vladimir Reković

Rođen je u Priboju, a živeo je u Užicu, kao i na više lokacija u SAD. Doktorirao je na Univerzitetu u Novom Meksiku, a oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija.

Baš kao i Kalina, i on iz prvog braka ima jedno dete, a ni jedno ni drugo nikada nisu voleli da govore o privatnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading