NAKON ŠTO GA JE KARLEUŠA STRAVIČNO IZVREĐALA, MILI SE OGLASIO I OTKRIO ŠTA SE DESILO POSLE: Kompozitor progovorio i o takmičaru koji je napustio "Zvezde Granda"

Autor:

Zabava

11.06.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili protekle subote bio je žrtva izliva besa Jelene Karleuše koja ga je izvređala javno nazivajući ga pogrdnim imenima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Mili otkrio kakva je atmosfera u "Zvezdama Granda" nakon što ga je Jelena izvređala

Mili se sada oglasio i otkrio kakva je atmosfera među članovima žirija u "Zvezdama Granda" nakon što ga je koleginica izvređala. 

- Svako od nas ima neki ispad. Nekad to ode van okvira, ali svi smo mi profesionalci. Sve za šou, imamo korektne odnose, kolegijalni smo - ističe Mili o svojim kolegama iz "Zvezda Granda".

RepublikaFoto: Promo foto
Mili nije mnogo otkrio...

Milić je progovorio i o svom kandidatu Ivanu Rajiću koji nije pristao da potpiše ugovor sa "Grandom".

- On je predivan dečko. Ima 17 godina, još je u srednjoj školi. Želi da upiše fakultet. Nije mogao da prihvati tu odgovornost. To je bio njegov razlog. S jedne strane ga potpuno razumem, s druge strane mi je krivo - objasnio je Aleksandar.

Svađu Jelene Karleuše i Aleksandra Milića Milija pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading