MIRKO ŠIJAN SE ODSELIO U TITEL KOD BOJANINIH RODITELJA? Goca Božinovska progovorila o odlasku sina, NIJE VAŽNO GDE ĆE ŽIVETI!

Autor:

Zabava

11.06.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska otkrila detalje života Mirka i Bojane!

RepublikaFoto: instagram.com/ bojana_rodic
Goca progovorila o Mirku i Bojani!

Mirko Šijan i Bojana Rodić u avgustu će dobiti prvo dete, a Goca Božinovska otkrila je da planiraju venčanje pre nego što dođe do toga, te da će svadba biti velika.

"Biće velika svadba i krštenje. Sve se dogodilo ovako za kratko vreme. Venčaće se pre porođaja, ali kako će oni to izvesti, ja ih ni ne pitam. Rekla sam im da će biti onako kako oni žele. Svadba će sigurno biti velika. To da pozovem najbliže prijatelje, kod mene ne pije vodu", rekla je pevačica.

Goca Božinovska otkrila je da Bojana voli da provodi vreme kod nje, a i da nije važno gde će živeti, jer će im biti dobro gde god da izaberu. 

"Hvala Bogu, imaju gde da žive, a to gde će, nije važno. Imaju svuda uslova za život. Bojana voli Surčin. Uvek mi kaže da joj je divno kada dođe kod mene. Smešno mi je kada pročitam naslove da mi se sin odselio u Titel kod Bojaninih. Pa, pobogu, što da ne? Neće se valjda ona odreći svojih roditelja, jer se udala", iskrena je bila Goca. 

Pored sina Mirka poznato je da pevačica ima i dve ćerke, Jelenu i Zoranu, ali one, kako je otkrila, još ne planiraju da stanu na ludi kamen, a prenosi 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

11.06.2021 14:28

Udao se.