(FOTO, VIDEO) OČIGLEDNO MI JE TO NAMENJENO: Vesna konačno progovorila o Đoletovoj prevari, TU JE STAVLJENA TAČKA!

Autor: Marko Pantić

Zabava

11.06.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna o Đoletu i detaljima privatnog života!

Foto: e-stock/ Č.Vukojičić, ST/A. Nalbantjan

Ekipa našeg portala bila je na reviji jednog poznatog brenda na kom se pojavila i Vesna Đogani koja je bila veoma raspoložena da proćaska sa nama i otkrije nam dešavanja iz života sa suprugom od kako je u javnosti odjeknula vest o njegovom neverstvu.

Vesnu smo upitali koliko su joj nedostajali izlasci i koliko joj je Tik Tok pomogao tokom pandemije?

- Pa, nisam ja nešto izlazila, ali mi je stalno, mene lično nerviralo što ja ne mogu da se uskladim sa svojim obavezama da stižem na ovakve događaje, ali evo, probijamo led i to kod Cvije - pa je dodala:

- Mnogo mi je pomogao, iskrena da budem ja sam sve ovo krenula i ti sam znas iz zezanja i šale i iz ljubavi. I dalje je sve to tako, samo što sada poprima neki malo ozbiljniji ton. I veoma sam onako, imam 300 hiljada, bas sam ponosna. - rekla je Vesna

Foto: pink.rs/printscreen

Nismo mogli da ne primetimo Đoleta koji je sve vreme intervjua snimao Vesnu, pa smo je upitali da li sada pored muzičkog porodičnog biznisa imaju i novi gde je ona prezenter, a on njen snimatelj.

- On je uvek bio moj dr mr, moj menadžer, zadužen za sve moje, tako da ispada kao porodični biznis. Ispada da sam ja u našoj kompaniji glavna, uvek sam bila, nego sam ja bila stidljiva, povučena- Vesna je sa osmehom prokomentarisala

Foto: Republika.rs
Đole u ulozi snimatelja!

Osvrnuli smo se na vest koja je pre nekoliko nedelja osvanula i uzdrmala javnost, da je Đole vara, a nas je zanimalo kako je pevačica uspela sve da preboli uz osmeh koji nije skidala sa lica i da li se nekada zapitala ,,Zašto baš meni?'' 

- Ne. U sekundi da, i onda sam samo shvatila, vidi, život mi donosi i lepe stvari, ali život mi donosi i sra*e. Kako ćeš sad ti Veki da se ishendluješ sa tim, ajmo da te vidimo sad kako ćeš?! Očigledno mi je namenjeno to tako i ajmo da vidimo kako ću ja to nekako najracionalnije, najnormalnije da sagledam, da rešim. Prva stvar, čim je došao Đole kući ja sam sa njim razgovarala i tu je stavljena tačka na tu temu. Pošto sam javna ličnost, onda ja moram da ispoštujem i vas medije kojima je potrebno da dobijete izjave, ja sam to sačekala dva tri dana, misleći možda će proći, međutim nije.

- Sačekala sam da dam jednu konkretnu, lepu izjavu i da prosto ispoštujem sve vas i kapiram da smo mi svi uzajamno potrebni jedni drugima i glupo je, nemam sta da krijem, iskrena sam veoma u svemu. Imam uspone u životu, imam padove i kapiram da je ovo moj život, ako je nekome to zanimljivo da pogledaju da pročitaju, okej, izvolite, ali kapiram da sam u celoj priči ispala dosta korektna, dosta normalna i da sam sačuvala neki svoj mir, to je najvažnije i po svoju porodicu kako treba.

Foto: youtube.com

A onda smo se malo i nasmejali. S obzirom na to da pratimo redovno njene storije na Instagramu, objave Tik Toka primetili smo da joj se sin retko kad snima, ali je pre neki dan upao u kadar, pa nas je interesovalo kako je to ,,preživeo''?

-Coko, nije mi to sin to mi je DJ, bili smo na nastupu, svi su me pitali to isto, je l' me zezaš? Pa i on je rekao, možda jesam, ne, radili smo u Jagodini i u fazonu bio je naš DJ, ja sam povela i DJ-a i klavijaturistu i igračice.

Počeli su nastupi, pitali smo je kakav je osećaj bio raditi posle godinu i po dana i to u punom klubu.

- Prvih pola sata čudno, kao tu su ljudi, više nije samo telefon, kamera i to. Ali posle toga, kad smo se opustili, kad smo se raspustili, znači haos je bio.

Foto: Republika.rs

I za kraj nas je zanimalo da li će uskoro biti neki solistički koncert, s obzirom na to da je onlajn prošao odlično.

- Onlajn jednako četiri arene, razvalili smo. Prezadovoljna sam, prezadovoljna sam sa organizacijom i kapiram na jesen da će biti. I ako se nešto bude pomeralo, bude neka druga situacija, ja sam poprilično spremna za svašta nešto, tako da biće.

Foto: pink.rs/printscreen

CEO INTERVJU SA VESNOM ĐOGANI POGLEDAJTE U VIDEO KLIPU ISPOD: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lepa Mara

11.06.2021 19:14

Auuu svaka čast novinarima, treba nagradu dati ovom što je napisao tekst! Pa ova ne zna prosto proširenu rečenicu da sastavi. Ono...kapiram... kakav društveni krem, jedva završena osnovna škola