SINA SAM SPASILA OD NJEGOVOG OCA: Milica Dabović progovorila o paklu kroz koji je prošla i kako je ostala BEZ NOVCA!

Autor:

Zabava

10.06.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović (39) godinama je izbegavala da priča o ocu svog sina Stefana (3) koji joj je naneo mnogo bola, ali i štete.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milica Dabović

Milica je nedavno pretrpela kritike kada je na svoj privatni nalog na Instagramu objavila fotografiju u kratkom šortsu i sa sinom na ramenima, a sada je obrazložila tu sliku:

- Sada pokazujem sebe i ko zna kad ću opet. Kad ulaziš u četrdesetu, više nemaš prioritete da stavljaš slike. Živim sasvim drugačiji život. Nisam 15 godina izašla u diskoteku, a da ne pričam da nikada nisam popila ni kafu, ni alkohol, ni gazirano, ni popušila cigaru. Živim kao beba, sa svojim sinom. Idem u krevet u 11 i budim se u osam. Ponekad odem na večeru, kod drugarice, i sa sinom u igraonicu i parkić. To je moj život- istakla je košarkašica.

Foto: instagram.com/milicamrvica
Želi da se fotogrfiše dok još može

Dabovićeva je progovorila o teškom odrastanju i siromaštvu u kojem je živela.

- Vrlo dobro znam kako je nemati. Moji roditelji su prodavali sve iz kuće da prehrane nas četvoro, nosila sam tri broja veće patike, znala samo za košarku i moj najbolji prijatelj bila je lopta. Imala sam i nemala, padala u dugove, drugi su me u to uvaljivali, uzimali mi... Ljudi nisu ni svesni kako sam živela, zato se i borim.

Foto: instagram.com/stefanovamama13
Ove godine će njen sin napuniti četiri godine... Milica sa Stefanom

Dabovićeva, koja je tokom pandemije prodavala olovne stvari i tako zarađivala za život, sada je otkrila da je zbog veze sa ocem svog sina ostala i bez nova i bez nakita:

- Godinu dana sam trpela Stefanovog oca. Ukrao mi je zlato, sve pare što sam zaradila, dečija kolica, odem u WC, a on odnese novčanik... To nije otac. Moj sin sa dve i po godine ne zna za oca. Kad bude čitao o njemu, biće mi zahvalan što sam ga spasla - rekla je za "Lenu".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Priznala da je prolazila kroz težak period... Dabovićeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading