(FOTO) GODINAMA SU ČEKALI DANAŠNJI DAN: U domu Saše Popovića i Suzane VLADA NEVIĐENA EUFORIJA, JAVNOST NE MOŽE DA DOČEKA VESTI!

Autor:

Zabava

10.06.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad veselije, svi su jedva čekali da osvane jutro!

RepublikaFoto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Suzana Jovanović i Saša Popović

Suzana Jovanović i Saša Popović ovih dana veoma su srećni i euforični. Posle mnogo godina u njihov dom stigle su vesti koje su toliko dugo čekali. 

Naime, posle dugih 15 godina, Suzana, koja je oduvek bila najveća podrška suprugu Saši u svemu što je radio, rešila je da se ponovo u punom sjaju vrati na muzičku scenu. Iako nikad nije preterano žalila što je muzičku karijeru stavila po strani, ispunjena i srećna okupila je najbolju ekipu i rešila da ponovo radi ono što najviše voli. 

 

 

‒ Sa ovom predivnom ženom magistrirao sam moć transformisanja osobe kroz sedam spotova, a sve to vam poklanjamo sutra. Odjednom izlazi devet pesama i devet spotova ove istinske prelepotice, žene u najdivnijem smislu te reči, nekoga ko je moj pravi prijatelj i u dobru i u zlu... Hvala na poverenju i hvala celom timu koji je zajedno sa nama dvoma kreirao magiju koja vam je od sutra dostupna. Živeli ‒ napisao je juče Dejan Milićević na svom profilu na „Instagramu“ i tako otkrio da je danas veliki dan u domu Suzane Jovanović i Saše Popovića. 

Mediji, takođe, prenose da je Suzani u čitavom projektu suprug bio ogromna podrška, i da nije žalio para da ostvari njen veliki san. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading