KLIJENTIMA UBRIZGAVALA BOTOKS U KOLIMA: Nove prijave protiv konobarice nadrilekarke iz Sutomora stigle u Tužilaštvo!

Autor:

Hronika

10.06.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olgica L. (47) lažno se predstavljala kao doktorka iako ima samo osnovnu školu, a pacijente je za intervencije koje zahtevaju sterilno okruženje primala je u svom BMW X5, prenose mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/UCI Health
Foto: Ilustracija

Naime, na fotografiji koju su objavili mediji vidi se kako u njenom automobilu njen saradnik Nemanja S, takođe nadrilekar protiv koga je ranije podneta prijava, iglom ubrizgava nešto ženi u lice koja sedi u kolima.

Protiv nje i još dve lažne doktorke, Olivere J. i Ivane M, juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podneta krivična prijava za nadrilekarstvo. One su proteklih nekoliko godina unakazile desetine devojaka i mladića iz Srbije i regiona, prenosi Kurir.

Tri lažne doktorke zajedno su radile u salonu u Beogradu, koji je u vlasništvu Ivane M, a koji je u Agenciji za privredne registre registrovan za pružanje kozmetičkih usluga. Međutim, to ih nije sprečilo da se bave i estetskom medicinom, iako nisu doktori i nemaju licencu za rad! Botoks, ubrizgavanje hijalurona u usta, lifting lica, vrata i dekoltea, kokteli za osvežavanje lica, samo su neki od estetskih zahvata koje su radile iako nisu obučene za to. Rezultat njihovog nestručnog rada je na desetine unakaženih devojaka, koje su dobile zabranjeni biopolimer umesto obećanog hijalurona, trajne ožiljke, rane po licu, infekcije...

Izvor dobro upoznat sa celim slučajem, kaže da je glavni posao vodila "doktorka" Olgica L, inače konobarica i pevačica iz Sutomora koja ima završenu samo osnovnu školu! Nadrilekarke su svoje žrtve vrebale preko nekoliko profila na društvenoj mreži Instagram, a mnoge oštećene devojke odlučile su da estetski zahvat urade baš kod njih jer su se one na Instagram profilu predstavljale kao "specijalista estetske medicine", što je nepostojeća titula pomoću koje su obmanule javnost.

Najstrašnije od svega je što su nadrilekarke držale čak i predavanja i obuke, koje su "debelo" naplaćivale iako ni same nemaju potrebno znanje za ovaj posao! One nisu radile samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Austriji, Sloveniji, Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading