ŠAŠIĆ BLJUJE VATRU: LUKAS ME KOPIRA! Novi rat bivših suparnika!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

09.06.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam pre deset godina objavio prvi da ću da pišem autobiografiju. Posle moje objave svi su počeli nešto da pišu

RepublikaFoto: ST/Vlada Lukić
Željko Šašić i Aca Lukas

Pevač Željko Šašić privatni život krije daleko od očiju javnosti, a sada je ispričao zbog čega nije preterano aktivan na društvenim mrežama, da li razmišlja o novom emotivnom životu i partnerki, ali i kakav je njegov sud o knjizi i seriji na kojoj radi njegov nekadašnji prijatelj Aca Lukas.

 

Naime, Šašić je rekao da ga Lukasovo mišljenje o njegovoj knjizi uopšte ne zanima, kao i da je on prvi potegao tu priču, a Aca ga sada imitira.

- Ja stvarno ne znam kakva se to knjiga piše, samo znam da sam ja svojevremeno prvi objavio da pišem knjigu, a posle moje te objave su svi počeli da pišu knjige, da me kopiraju. Neka pišu s njihove tačke gledišta, a ja ću sa svoje, ne bih da poredim nikakve segmente - kaže Šašić i objašnjava da ga ne zanima u kakvom će ga svetlu Lukas prikazati ukoliko on bude deo njegove knjige:

- Stvarno mi nije bitno njegovo mišljenje, ako piše, neka piše kako hoće i šta god hoće i kako on to vidi ili već ko piše, Vanja Bulić. Ne znam šta bi mogao da piše, nemam pojma.

Željko: Zaboravio sam period druženja s Acom. Tako da ne znam šta bi on mogao da se piše. Ne viđam ga uopšte

Na pitanje kakvo su oni druženje imali i da li mu taj period budi uspomene, Željko kaže da se toga, navodno, više i ne seća.

- To je bilo davno i poprilično sam zaboravio taj period. Tako da ne znam šta bi moglo da se piše. Ne viđam ga uopšte. Ja sam pre 10 godina objavio da ću da pišem knjigu, tako da biće jednog dana gotovo, nemam nikakve rokove. Autobiografska je, sve što nisam želeo da pričam za novine, eto, to će biti. Zašto da posle ovoliko godina iskustva ne napišem nešto.

Iako je zakazao brojne nastupe, Šašić kaže da ne govori o honorarima, te je i ovoga puta ostao tajanstven:

- Još sam na oprezu što se tiče svega. Imam zakazanih nastupa dosta, hvala bogu. O cenama nastupa nikada nisam pričao, tako da ni sada neću.

Nakon ovog pozvali smo Acu Lukasa da ga pitamo da li je tačno da imitira Šašića, te da je on prvi najavio da piše autobiografiji, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive niti je odgovarao na poruke.

 

Željko: Za mene su društvene mreže robija

Budući da živimo u svetu kada je tehnologija i te kako napredovala i gotovo se sve može saznati putem društvenih mreža, Šašić kaže da ga taj virtuelni svet ipak ne zanima:

- Ja sam neka generacija koja ne spada u te instagramere, nije mi to nikad bilo privlačno, nemam naviku da provodim vreme na društvenim mrežama. Mislim da je to teška robija i ovako me telefon nervira, još kad bih morao da visim na tim mrežama. Ove mlade generacije se, koliko vidim, više bave foloversima nego muzikom, a to je meni sve suludo. Oni se snimaju zbog pratilaca, misle da im je to publika, ali nije tako.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading