(FOTO) GOVORILO SE DA SU U SVAĐI ZBOG PRIJOVIĆKE! Lukas napravio haos fotografijom o kojoj bruji estrada!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas napravio je pravu pometnju na društvenim mrežama samo jednom objavom sa poznatim muzičarima.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

Pre skoro dve godine odjeknula je informacija da bend sa kojim je Lukas radio dve decenije, više nije deo njegovog tima, već da će ubudće na nastupima pratiti pevačicu Aleksandru Prijović.

Odmah su počele priče o svađi Lukasa i mlade koleginice, kao i tome da je bend, sa kojim je on decenijama nastupao i bio već nerazvojni prijatelj i saradnik, okrenuo njemu leđa zarad bolje ponude.

Aca je tada komentarisao ovu situaciju zbog koje mu ni najmanje nije bilo svejedno:

 Meni niko ništa nije preoteo, ne može niko ništa da mi preotme. Što se tiče mog benda, sa njima sa prekinuo saradnju pre četiri meseca, imam novi bend i radimo četiri mesca bez problema. Prekinuli smo saradnju iz više razloga, nakon 20 godina. Ništa nema obavezno doživotni rok trajanja. Potrebna je bila nova energija i tu smo se negde razišli na moju inicijativu, tako da ne verujem da smo prekinuli saradnju da bi oni prešli kod nekog drugog da sviraju. Jedan sam od pevača koji je forsirao svoj bend, ne znam da li ste čuli da neko nudi pevača i bend, da ste neko tako predstavljao - govorio Lukas za Telegraf.

Ipak, sada je objavio fotografiju upravo sa svojim prijateljima iz "Folk haus benda" uz veoma zanimljivu poruku:

 

 

-Ovo pečenje smo stavili u rernu pre 20 i kusur godina! -napisao je Lukas.

Fanovi su oduševljeni što je cela ekipa ponovo na okupu, ali folker za sada nije detaljisao da li je ovo samo skup starih prijatelja ili je ponovo na pomolu obnavljanje saradnje sa njima i preuzimanje benda od Aleksandre Prijović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading