(FOTO) SLOBA POVUKAO RADIKALAN POTEZ! Pevač nije više mogao da sluša kritike zbog kilaže!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.06.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Vasić nedavno se pojavio u jednoj televizijskoj emisiji i sve šokirao potpunom transformacijom izgleda. Izgleda da su mu negativni komentari baš teško pali, pa je rešio da od sada objavljuje samo obrađene fotografije.

Foto: printskrin/TV Prva
Slobi se nisu dopali komentari o njegovoj kilaži

Evidentno je da je Sloba nabacio kilograme i potpuno se izobličio. Kako ga i inače neko vreme nije bilo u medijima i javnom životu, ova promena je bila i više nego uočljiva.

Pevač je izazvao brojne reakcije, međutim, komentari su mahom bili negativni. Da nisu samo dame osetljive na komentarisanje fizičkog izgleda, upravo je Vasić i pokazao novom objavom na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/instagram
Sloba Vasić sa i bez fotošopa

U  pitanju je fotografija na kojoj izgleda potpuno drugačije nego što je izgledao kada se pojavio u emisiji. Izgleda da je pevač rešio da krene stopama svojih koleginica i ozbiljno se posveti fotošopiranju fotografija kako bi izgledao kako želeo, ali da više ne bi slušao kritike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading