MIKA ALEKSIĆ JE I MENE MALTRETIRAO: Tijana Kondić otkrila je kroz kakvu je torturu prošla, pa zbog njega nije upisala fakultet?!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišla je kod Aleksića na preporuku Ljubiše Samardžića!

RepublikaFoto: youtube.com/klasiktv
I nju je maltretirao!

Popularna glumica, koja se afirmisala ulogom Nataše u istoimenom filmu Ljubiše Samardžića, Tijana Kondić otkrila je da je i ona prošla kroz torturu Mike Aleksića.

Ona je planirala da upiše Fakultet dramskih umetnosti, a na Samardžićevu preporuku otišla je kod Mike Aleksića i pitala ga da li bi hteo da je sprema za prijemni, a kako je glumica opisala u izjavi za "Informer" Aleksić je bio vrlo neljubazan i grub.

- Na preporuku Ljubiše Samardžića otišla san da razgovaram sa njim o tome da li bi me spremao za prijemni ispit. Bilo je to vrlo nepoznato iskustvo. Mislim da je on mene verbalno maltretirao i provocirao i dovodio do trenutka da puknem. Ja sam shvatila šta mu je namera- rekla je Tijana.

Glumica je odlučila da neće imati nikakvu dalju saradnju sa njim, a onda je izašla na prijemni ispit, a kako je Mikina supruga te godine primala klasu, Tijana nije položila. Ostaje samo pitanje da li je to bila slučajnost?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading