(FOTO) NAKON ŠTO JE RATKO MLADIĆ OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU, OGLASIO SE SRPSKI AS I JEDNOM REČENICOM SVE OBJASNIO: Ovo je presuda srpskom narodu!

Autor:

Zabava

08.06.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski bokser imao šta da poruči nakon sramne presude.

Foto: prinstcreen/instagram.com
Veljko zahvalio generalu Mladiću

Danas je u Hagu izrečena konačna presuda srpskom generalu Ratku Mladiću kojom je osuđen na doživotni zatvor.

Tim povodom oglasio se besan Veljko Ražnatović koji je imao jasan stav povodom ovoga. Naime, mladi bokser istakao je da je izrečeno presuda celom srpskom narodu. 

Foto: prinstcreen/instagram.com
Veljko izneo jasan stav povodom odluke suda

- Danas se ne piše presuda Ratku Mladiću. Piše se celom srpskom narodu. Imajte to uvek na umu - pisalo je u Instagram objavi Ražnatovića, koji je potom svoje nezadovoljstvo ali i zahvalnosti generalu iskazao u novim storijima. 

Foto: Tanjug/AP
Ratko Mladić osuđen na doživotnu robiju

Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu danas je odbilo navode žalbe Ratka Mladića na prvostepenu presudu koji se tiču dokaza u vezi sa udruženim zločinačkim poduhvatom, njegovom namerom da se on izvrši i drugim zaključcima prvostepene presude kojom je Mladić osuđen na doživotni zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Koha

08.06.2021 18:14

Ovo je presuda ratnom zlocincu, a ne srpskom narodu.Svako ko poistovjecuje u sebi vidi Mladica.

Daca

09.06.2021 07:36

Ti i tvoj tata da je ziv i svi tvoji da se pokrijete usima za ceo zivot i da se nadate da vas niko nece cackati i pitati vas odakle vam sve sto imate!