OČI U OČI SA SVOJIM PROGONITELJEM! Nina Badrić ispričala UŽASAVAJUĆE detalje agonije kroz koju je prošla!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nina Badrić otkrila je da se suočila sa svojim progoniteljem koji joj je postavio uređaj za praćenje na njena kola.

Foto: printscreen/TvPRVA
Nina Badrić

Naime, Nina Badrić prošla je kroz agoniju zbog muškarca koji ju je progonio, a otišao je toliko daleko da joj je postavio i uređaj za praćenje.

Hrvatska pop zvezda se u aprilu ove godine suočila sa svojim progodniteljem na sudu. Sada je prvi put otkrila koja je situacija presudila da se obrati policiji i koliko je živela u strahu.

-Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje - govori Nina, a onda  se osvrnula i na to kako je zapravo rešila da stane na put ovoj jezivoj situaciji: 

 -Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela - rekla je Nina za hrvatski “Jutarnji”.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading