REPREZENTATIVAC STIŽE U HUMSKU: Marko Nikolić BESPLATNO šalje GOLGETERA u Partizan

Autor:

Sport

08.06.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Srbije bi iznenada mogao da dobije dokazanog centarfora.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Reprezentativac Crne Gore Luka Đorđević (26) postao je slobodan igrač, pošto mu je Lokomotiva iz Moskve raskinula ugovor.

Đorđević je tek završenu sezonu proveo na pozajmici u Arsenalu iz Tule, a pošto Marko Nikolić ne računa na njega, uprava Lokomotive je odlučila da je najbolje da se ugovor raskine na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Ovu situaciju bi mogao da iskoristi Partizan, čiji je Đorđević veliki navijač.

San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a voleo bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno-beli dres - rekao je Crnogorac svojevremeno.

Đorđević je karijeru započeo u Mogrenu, a potom je sedam godina bio član Zenita za koji je odigrao svega 18 utakmica, pošto je većinu tog vremena proveo na pozajmicama. Od 2019. godine je bio član Lokomotive, za koju je nastupao prve sezone, pre nego što je poslednju bio pozajmljen Arsenalu.

Za reprezentaciju Crne Gore je debitovao 2012. godine i od tada je na 11 utakmica postigao jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading