SRAMNO PONAŠANJE STARLETE: Tamara ĐURIĆ zauzela INVALIDIMA parking mesto, nakon pretnji da će joj ODNETI KOLA, parkirala na PEŠAČKU ZONU!

Autor:

Zabava

08.06.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je sledeće?

 

Foto: instagram.com/tamarastar89
Tamara se ponovo bahati

Starleta Tamara Đurić neretko se hvali po svojim društvenim mrežama skupocenim kolima, pa gotovo svakodnevno objavljuje provokativne snimke dok se vozi.

Međutim, njeno bahato ponašanje sada je dostiglo vrhunac. Naime, starleta je prvo snimala bujno poprsje dok je vozila skupoceni "ferari", a potom je rešila da ode na piće, i tom prilikom je svoj automobil parkirala ni manje ni više nego na mestu za invalide. 

 

 

Svedoci su ubrzo pozvali pauk službu, pa je Tamara bila prinuđena da napusti lokal i preparkira se. S obzirom da nije bilo slobodnog mesta, ona je bez imalo blama auto pomerila na pešačku zonu i vratila se u lokal. 

Iako se kasnije pravdala da je glavna krivica na nedostatku parking mesta, kao i da je ipak dobila kaznu, to ne briše činjenicu da njeno ponašanje prelazi granicu i da javne ličnosti kao i ostali imaju odgovornosti kojih se trebaju držati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading