(VIDEO) NAJUPEČATLJIVIJE REPLIKE I LIKOVI "SREĆNIH LJUDI": Šta vi najviše pamtite?

Autor:

Zabava

08.06.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija koja je obeležila odrastanje mnogih generacija

RepublikaFoto: Printsrkin: RTS

Srećni ljudi je srpska televizijska serija, snimana u produkciji Radio-televizije Srbije, snimana u periodu od 1993. do 1996. godine, dok je kasnije više puta reprizirana. Ova serija je prva serija u produkciji RTS-a nakon raspada SFR Jugoslavije.


Glavni junaci u seriji su članovi porodice Golubović (otac, majka, njihov sin, sinovljeva žena i njihovo dvoje dece). U vreme sankcija i teškog života, ova porodica suočava se sa problemima u svakodnevnom životu. Svako je prinuđen da se snađe na svoj način.

RepublikaFoto: Printsrkin: RTS
Dubravka Mijatović i Tanja Bošković napustile seriju zbog malih honorara

Seriju prati zamena glumica koje igraju dve glavne ženske uloge. Naime, Tanja Bošković i Dubravka Mijatović napustile su seriju nakon 25 epizoda, najverovatnije zbog malog honorara. Tanju i Dubravku su zamenile  Zlata Numanagić i Jugoslava Drašković. Uprkos ovome, serija je zadržala prvobitnu popularnost i uspešno je završeno snimanje svih 70 epizoda.

RepublikaFoto: Printsrkin: RTS
Janko Milivojević kao Neca Golubović


Janko Milivojević, koji je glumio najmlađeg člana porodice Golubović, Necu Golubovica, i danas je jako popularan po ovoj seriji, iako nije nastavio da se bavi glumom.
RepublikaFoto: Printsrkin: RTS
Radmila Savićević kao Ristana Golubović


Baka Ristana, koju je tumacila legendarna glumica Radmila Savićević, i danas je jako popularan viralni lik na društvenim mrežama. Pa se ne mogu nabrojati profili koji seruju video sa replikama baš baka Ristane. 

Tanja Bošković, Ljiljana Stjepanović, Jelica Sretenović, Radmila Živković

 

Mnoge organizacije i firme danas imaju jedno "jezičko odeljenje". Skup od pet žena sa svojim kako privatnim tako i poslovnim problemima. Tanja Bošković, Radmila Živković, Jelica Sretenović, Ljiljana Dragutinović, i danas imaju kultne scene iz ove serije, dok se mnogi sektori firmi u Srbiji u šali često nazovu jezičko odeljenje. 
RepublikaFoto: Printsrkin: RTS
Tomislav Trifunović u sceni sa legendarnim Markom Janketićem



Replika koja se prepricava i dan danas je "PIJ ĐOKO KAFU". Čuvenog kurara Đoke kojeg je tumačio Tomislav Trifunović u sceni sa legendarnim Markom Janketićem. 

Šta je po nama najzanimljivije pogledajte u videu ispod: 


PIŠITE NAM U KOMENTARIMA KOJE REPLIKE SE  VI SEĆATE! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bas Citam

09.06.2021 07:24

Od celog teksta, jedna replika, ,,Pij Djoko kafu.'' Vise bi odgovaralo mesto kao ,,Deset cinjenica o seriji, koje mozda niste znali '' :D