OTKRIVENI RANI RADOVI ANE NIKOLIĆ: Evo šta je radila u prošlosti dok nije postala poznata, SVI SU DOLAZILI SAMO ZBOG NJE, BILA JE LUDNICA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovo je malo ko znao o Ani Nikolić!

Foto: Instagram/printscreen
Ana Nikolić radila u kafiću!

Pevačica Ana Nikolić nedavno je zapalila domaću javnost slikama sa snimanja novog spota, koje su pratioci u komentarima nazvali bizarnim, a sada njene stare komšije otkrivaju nepoznate detalje iz njenog života.

Baka Vera iz Donje Mutnice živi preko puta kuće Nikolića, sela gde je Ana odrasla i dobro se seća pevačice iz tog perioda.

Bila je mnogo dobro dete, veselo, znam je od kada se rodila. Bila je velika maza. Obula bi majčine čizme, koje su joj bile ogromne, i pevala je tu po dvorištu "Čačak, Čačak" od Lepe Brene. Htela je to i uspela je. Svi su je voleli. Živela je u selu sve do preseljenja u Paraćin, gde je išla u osnovnu školu. Mnogo je bila vezana za svog pokojnog oca Dušana, koji je mlad preminuo. On je sahranjen na našem seoskom groblju. Tu je bila i njena baka, ali je ona umrla pre nekoliko godina. Dođe preko leta, bila je prošle godine sa ćerkom Tarom, igrale su se po dvorištu, tamo gde je nekad bila ljuljaška", ispričala je komšinica.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

U Aninoj osnovnoj školi "Stevan Jakovljević", direktorka Snežana Tanić je istakla da za pevačicu svi imaju samo reči hvale.

"Nisam radila u školi kad je Ana Nikolić bila naša učenica, ali sa starijim kolegama mnogo puta sam pričala o njoj, tako da sam od njih zaista čula sve najbolje utiske. Bila je odličan đak, izuzetno energična, onakva kakva je naša Ana i danas. Mi smo je prisvojili i njena prelepa fotografija je sastavni deo monografije škole. Njena učiteljica, kao i nastavnica muzičkog, pričale su mi da su Anu prepoznale kao talentovanu za muziku, tako da je ona učestvovala u priredbama i svim aktivnostima škole gde je bio zastupljen muzički program. Ona je talentovana za sve - ne samo za muziku već i za scenu, glumu", rekla je Tanićeva i dodala da bi volela da Ana, "kad bude imala vremena, dođe do svoje osnovne škole. Nama bi to puno značilo".

Gazda kafića zbog Ane je proširio baštu, jer je pevačica jednog leta radila kao konobarica u njegovom kafiću u centru Paraćina. To su potvrdili i njeni bivši sugrađani.

" Istina je, to svi u Paraćinu znamo. Mi nju obožavamo, prava je carica. Najduhovitija osoba na estradi. Ona je radila tu jednu godinu, ludnica je bila koliko je bila dobra, to je bilo valjda '95. ili '96. godine. Vlasnik je morao i baštu da proširi koliko je ljudi dolazilo. Najviše zbog nje, bila je prelepa i svi su već tada pričali o njoj. Sada je na tom mestu klub", prenosi Kurir.

Komentari (0)

Loading