DOŠAO NA MITROVU SVADBU, PA OSTAO ZBOG NJE: Nemanja Radonjić i Iva Grgurić UHVAĆENI KAKO RAZMENJUJU NEŽNOSTI?

Autor:

Zabava

08.06.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja je u Srbiju doputovao zbog svadbe Aleksandra Mitrovića, ali je ostao zbog Ive Grgurić.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP, E-stock/Časlav Vukojičić
Nemanja Radonjić i Iva Grgurić

 

Voditeljka i pobednica treće sezone rijalitija Zadruga Iva Grgurić, navodno je u romantičnoj vezi s fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

Par je primećen u jednom prestoničkom restoranu, dok "razmenjuju nežnosti".

- Iva je bila u jednoj kafani sa društvom, a sa njom je bio i fudbaler Nemanja Radonjić. Njih dvoje su celo veče bili vrlo prisni, prvo su uglavnom ćaskali i smeškali se jedno drugom, a nakon nekog perioda su se opustili i postali vrlo prisni. Nemanja je grlio dok su zajedno igrali, a u jednom trenutku su počeli da se ljube naočigled svih pristunih gostiju - rekao je neimenovani izvor.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Nemanja Radonjić na svadbi Aleksandra Mitrovića

Fudbaler Herta se trenutno nalazi na odmoru u Beogradu, a doputovao je zbog svadbe Aleksandra Mitrovića, gde je bio gost.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Iva Grgurić

Nemanju su prošle godine spominjali i učesnici Zadruge, nakon što je Marko Janjušević Janjuš tvrdio da ga je Maja Marinković prevarila upravo sa fudbalerom, dok su bili van rijalitija.

- Maja se sama hvalila da je bila sa njim, iako se sada pravi luda. Šalje mu poruku: “Ej, raskinula sam vezu, možemo da se vidimo”, a sat vremena pre toga bila na večeri sa mnom.U pitanju je Nemanja Radonjić, fudbaler Marseja, kuku izdelismo istu devojku. On joj je slao poruke da ju je video u jednom kafiću i zapitkivao kakav joj je emotivni status, na šta mu je ona odgovorila da je skoro raskinula neku vezu, a devojka sat vremena pre toga bila sa mnom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading