POZNATI RUSKI ASTROLOG OTKRIO KOJA TRI ZNAKA ČEKA VELIKI USPEH OVOG LETA: Sve puca od sreće!

Autor: Republika

Lifestyle

08.06.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka Zodijaka koje ovog leta očekuje posebna sreća.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka očekuje lepo i srećno leto.

RepublikaFoto: pixabay.comRibe

U junu će osobe rođene u znaku Riba morati naporno da rade, kaže astrolog. Ali ako verujete u sebe i ne odlažete stvari za kasnije, onda vam se može dogoditi neverovatan uspeh. Početkom leta Ribe će, istina uz dosta napora, moći da ostvare svoje snove i sprovedu u delo i najteže ideje. Ovaj uspeh će pratiti poštovanje okoline.

RepublikaFoto: pixabay.comRak

Predstavnici ovog znaka ne bi trebalo da se plaše sukoba. Sve će im ići na ruku, uživaće poštovanje drugih i pronaći će zajednički jezik čak i sa strancima. Početkom leta im se smeši trajna veza, a poznanstva koja sklope u prvim nedeljama juna biće i veoma korisna.

RepublikaFoto: pixabay.comDevica

Device očekuje finansijski uspeh, kaže Globa. Ako su ranije imale poteškoća s novcem, onda će početkom leta ovi problemi potpunonestati. Predstavnici ovog znaka mogu iznenada da osvoje veliku sumu novca ili da dobiju davno zasluženu nagradu. U svakom slučaju, početak juna biće period finansijskog prosperiteta za Device, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading