SVE SE PROMENILO, SAŠA POPOVIĆ JE SVE UGASIO: Nada Topčagić o stravičnim pretnjama, PREKINULA KONTAKT SA CELOM ESTRADOM!

Autor:

Zabava

08.06.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić progovorila o strahovitim pretnjama!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

Kako SCANDAL! saznaje, Nada Topčagić nema nameru više ni sa kim ni reč da progovori, kako s kolegama i saradnicima, tako ni sa medijima! Ona se požalila da je u poslednje vreme dobijala strahovite pretnje na telefon od kojih joj se i sada kosa diže na glavi. Inače, sve se desilo zbog ljubomore koja je nastala nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pesme „Jutro je“.

„ZA MENE SU SVI MRTVI!“

– Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena – započinje izvor za Scandal i dodaje:

– Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspehu, ali ove pretnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – zaključio je naš izvor, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:

„Sve se promenilo, više neću ni reč da kažem za medije! Popović je sve ugasio, više nemamo gde da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gde da predstavimo pesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gde da se pokažem – ogorčena je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading