RODITELJI JOVANE JEREMIĆ HTELI DA JE SE ODREKNU! Voditeljka umalo ostala bez porodice, a razlog je ŠOKANTAN!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.06.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkaz Jovane Jeremić na televiziji "Happy" već danima je tema o kojoj se priča i piše, pa se polako otkrivaju i pojedinosti iz njenog života.

Foto: TV Pink/printscreen
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić deset godina bila je deo "Happy" televizije, a nedavno je dala otkaz. Kao razloge navela je te da želi više da se posveti ćerki.

S obzirom da se oko njenog otkaza podigla mnogo veća prašina nego što su svi mislili, javnost je sve više zanimala pozadina priče, ali i pojedinosti iz života popularne voditeljke.

Tako je otkriveno da je Jovana 2015. godine želela da postane deo rijalitija "Farma", međutim, otac i majka su joj zbog toga napravili haos, pa je čelnike "Pinka" molila da raskinu ugovor, piše Kurir.

Jovana je navodno mimo znanja svoje porodice potpisala ugovor o učešću u ovom rijalitiju, a oni čim su saznali šta je planirala, naredili su joj da kako god zna i ume raskine ugovor. Čak su joj i pretili da će je se odreći:

-Tačno je. Trebalo je da uđem u rijaliti, ali nisam mogla jer su m roditelji bili protiv toga. Bila je to najudarnija sezona kada sam  i ja htela da budem deo tog projekta. Tada sam i završila fakultet. Bila sam na razgovoru i uspostavila sam kontakt sa Milicom Mitrović, koja je na mene ostavila pozitivan utisak  - rekla je Jovana za pomenuti mediji pa dodala:

- Sada shvatam da su moji roditelji bili u pravu jer sam uspela da se dokažem i bez ulaska u rijaliti - kaže Jeremićka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading