"KUĆA OD BEZOBRAZLUKA"! Opština zemljište dala voditelju da gradi za SIROMAŠNE, a on, uz dozvolu Jovičića, na njemu podigao sebi kuću!

Autor: Republika

Vesti

07.06.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Palilula dala je plac voditelju "Kuće od srca" da pomogne jednoj porodici, ali je on zemlju, uz amin Aleksandra Jovičića, zadržao za sebe. Njih dvojica su navodno bliski drugovi.

RepublikaFoto: printskrin

Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću, voditelju i vlasniku produkcijske kuće u okviru koje se proizvodi emisija "Kuća od srca", da na njemu podigne kuću za jednu socijalno ugroženu porodicu, ali umesto njihovog stambenog zbrinjavanja, kako saznaje Kurir, na pomenutom placu je Lazić, uz amin predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, izgradio kuću za sebe!

Jovičić je uhapšen pre nekoliko dana, u međuvremenu mu je određen pritvor od 30 dana, a afere u koje je upleten svakodnevno izbijaju na videlo. Prema rečima izvora Kurira, jednog od zaposlenih u Lazićevoj produkciji, poznati voditelj je dobar prijatelj sa Jovičićem, a korist te veze je mnogostruka, ali i mimo zakona.

- Lazić se u više navrata pred nama zaposlenima hvalio kako iza njega stoji Jovičić. Na primer, kad pravimo kuću za neku porodicu, pošto je rok da ona bude gotova za 30 dana, to se gradi bez dozvole, a njegov dogovor sa Jovičićem je da mu inspekcija ne izlazi na teren - kaže izvor.

Međutim, to je samo vrh ledenog brega u odnosu ovog dvojca.

- Opština je Laziću dala zemljište, plac u Krnjači, da izgradi omanju kuću za jednu socijalno ugroženu porodicu. Od toga nije bilo ništa. Na tom placu je Lazić napravio kuću za sebe, i to veliku, i on sada tu živi. Jovičić sve to zna, pa više puta je dolazio kod njega u goste. Navodno je Jovičić nalazio Laziću i sponzore za emisiju - dodaje izvor.  

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading