Nevena Božović TRUDNA: Pevačica u ŠESTOM MESECU, a stomak krije OVAKO!

Autor:

Zabava

07.06.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nevena Božović navodno je u šestom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: youtube.com/Nevena Božović Official
Nevena Božović

Pevačica Nevena Božović u šestom je mesecu trudnoće, prenose domaći mediji. Lepa plavuša i njen suprug, pilot Nikola Ivanović presrećni su što će u septembru postati roditelji.

- Nevena je samo članovima porodice i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti. Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da joj se nazire. Zato je nedavno na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije ni posumnjao - priča  dobro obavešteni izvor blizak pevačici za Informer.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Nevena Božović

Nevena trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug.

- Preselila se u Crnu Goru čim se prošle godine udala za Nikolu. Njegova porodica je veoma imućna i poseduje nekoliko restorana i veliki hotel u Budvi. U njemu se Nevena i nastanila sa mužem, ali sada kada je beba na putu razmišljaju da kupe kuću u blizini mora - priča  sagovornik.

RepublikaFoto: twitter.com/Eurovision
Nevena Božović

Božovićeva retko u javnosti govori o svom privatnom životu, ali rado ističe da joj je muž najveća podrška.

- Sve uspevam uz pomoć svog supruga. Nas dvoje se podržavamo i pratimo u svemu. Mogu reći da isto i razmišljamo - rekla je jednom prilikom Nevena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading