Zdravstveno stanje voditeljke se NAGLO POGORŠALO: Jovana Jeremić ima VELIKIH PROBLEMA, SVE JE PALO na njena leđa!

Autor: Republika

Zabava

07.06.2021

09:23

Voditeljka Jovana Jeremić ima velikih zdravstvenih problema.

youtube.com/printscreen
Jovana Jeremić

Pompa oko otkaza Jovane Jeremić na televiziji "Happy" i dalje ne jenjava. Iako je prvobitno u medijima istakla kako je razlog otkaza to što želi više da se posveti ćerki, domaći mediji prenose da je voditeljki ugroženo i zdravlje.

Naime, Jovana je tokom vikenda otputovala u banju kako bi se lečila od prevelikog stresa koji joj se nakupio od novinarskog posla, kao i zdravstvenih problema koje ima.

- Jovana nije želela nikome da otkrije da je prvenstveno razlog otkaza to što je narušila svoje zdravlje. Nije se štedela kada su njene emisije u pitanju, te se od stresa razbolela. Morala je pomoć da potraži kod doktora, a on ju je posavetovao da je najbolja opcija da ode u banju i tamo se skloni od svega što je stvaralo nervozu kod nje - započinje priču izvor i dodaje...

Republika.rs
Jovana Jeremić

- Kako pored nagomilanog stresa ima i velikih problema sa zdravljem, Jovana je trebalo da ostane nekoliko dana u banji, međutim to se na kraju promenilo. S obzirom na to da je sledeća nedelja ključna kada će odlučiti na koju televiziju prelazi, voditeljka je morala da se vrati nazad za Beograd. Za sada zdravstveno stanje se popravilo minimalno, ali ispred nje je dug period oporavka i svesna je da sebe mora što više da štedi kako bi mogla da se posveti porodici i prijateljima - zaključuje izvor blizak voditeljki za Blic.

Republika.rs
Jovana Jeremić

Jovana je priznala da ima problema sa zdravljem, ali da o tome ne želi previše da priča.

- Imam velikih problema sa zdravljem, ali ne bih ulazila u detalje. Sve sam publici pružila na tacni, želim da ovo ostane moja privatna stvar sa kojom ću se izboriti. Sve je palo na moja mala leđa - poručila je Jeremićka za Blic.

 

 

Komentari (1)

Loading
Teodora

08.06.2021 11:22

Obzirom da ona ima malograđansku potrebu da se razlikuje od ostalih i još veruje da je pametnija od svih, ne bi me čudilo da joj jednog dana i rogovi porastu. Odvratna je, najblaže rečeno.