KARLEUŠINA BRUKA I SRAMOTA! Smeta joj Cecino slavlje DEČIJEG ROĐENDANA u Beogradu, pa izgovorila najstrašnije PSOVKE I UVREDE!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo je rešila da unizi kolege bez ikakvog povoda, zbog čega je nastala prava bura na društvenim mrežama.

Foto: www.youtobe.com/ Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Pevačica Jelena Karleuša ponovo je na društvenim mrežama rešila da uđe u virtuelni rat sa kolegama, izgovarajući salve uvreda i ružnih reči.Ipak, nije se samo zaustavila na vređanju kolega sa estrade, već generalno društva.
Ono što ju je ovog puta izazvalo na ovakve komentare jeste slavlje koje je priredila Svetlana Ražnatović u čast prvog rođendana svog unuka Željka.
Foto: instagram.com/jelena.karleusa
Karleuša napala Baju i Cecu

 

Na proslavi je, između ostalih, zapevao i Baja Mali Knindža. Ovo je Karleušu posebno iznerviralo a onda je počela da vređa i psuje: 
- Pojava Baje fuc*ing Knindže na proslavam domaćih "javnih ličnosti" po Beogradu je pokazatelj  da smo kao društvo otišli u ku*ac! Je*eni polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je pevačica na svom Instagramu.
 
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Aurora12

06.06.2021 05:35

Ne podnosim laznu divu, ali moram da kazem da je u pravu. Od rodjendanskih slika i promocije primitivizma mi je muka.

Odgovori 16 3
prosveta26

09.06.2021 04:45

@Aurora12 - Логика ти утихнула.

Mira

06.06.2021 07:23

O čemu priča ova javna striptizeta. Sam način izražavanja i ponašanja dokazuje da je ona dno dna. Ona tim "javnim ličnostima" kako ona kaže nije ni za ono crno ispo nokta.

Odgovori 15 4
mladen

06.06.2021 08:32

Slažem se... Samo što je i ona u tom košu

Odgovori 12 0