Folk zvezda posle revakcine odmah počela da nastupa: Ceca ručala kod svekrve, pa zapalila na tezgu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

16.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca posle ravakcine počela da nastupa.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ceca Ražnatović

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odmah nakon što je primila drugu dozu kineske vakcine sinofarm krenula je s nastupima. Kako Srpski telegraf saznaje, Ceca je u subotu po podne pevala pred oko 200 ljudi nedaleko od Kragujevca, gde je s ćerkom Anastasijom otputovala već u jutarnjim satima da bi usput svratila kod svog dečka Bogdana Srejovića, s kojim je provela ceo dan pre zakazanog nastupa. Naime, naša folk diva svaki slobodan trenutak provodi sa Bogdanom, a često i ručaju zajedno sa njegovim roditeljima, pa je tako bilo i ovog puta.

- Ceca je s ćerkom otišla u Kragujevac jer je bila pozvana da peva na jednom privatnom veselju, na otvaranju jednog rizorta. Otišla je rano ujutru da bi usput svratila kod Bogdana, gde je provela ceo dan, pa je kasno po podne s vozačem i Anastasijom produžila na nastup. Bogdan nije krenuo s njima jer je imao obaveze, ali se s Cecom vratio nazad u Beograd nakon što je proslava završena. Anastasija i on se odlično slažu, što je Ceci posebno drago, a Srejovići obožavaju kad im Ceca dođe u goste - priča za naš list Bogdanov komšija, koji je Cecu primetio čim je video da se auto parkira ispred zgrade.

Kako smo saznali, Ceca je na otvaranju sezone restorana u kom je pevala bila glavna atrakcija, a gosti su i Anastasiju terali da zapeva, međutim, kulturno se izvinila i rekla da će to uraditi drugom prilikom.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija i Ceca Ražnatović

- Gosti su bili oduševljeni kad su saznali da Ceca peva na proslavi. Nju je voditeljka najavila, pa su gosti odmah skočili, zapevali i zaigrali. Pevala je više od sat, a Anastasija ju je snimala dok je sedela za stolom. Kasnije su neki gosti i njoj prišli da je zamole da otpeva neke od svojih pesama, ali se ona zahvalila i rekla da će pevati drugom prilikom, a usput se fotografisala sa zvanicama - objašnjava izvor.

Inače, Ceca je prilikom revakcinacije ponovo apelovala na sve građane da budu odgovorni i prime vakcinu.

RepublikaFoto: Goran Doljančević
Ceca Ražnatović

- Žao mi je što nisam otišla da se vakcinišem čim je vakcina postala dostupna kod nas. Važno je da svi reagujemo, da budemo odgovorni da bismo pobedili ovaj virus. Verujem u stručnjake, koji garantuju da je sve ispitano i bezbedno, tako da pozivam sve da odu po svoju dozu - rekla je nedavno Ceca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading