(ŠOK SNIMAK) Jovana Jeremić u LEOPARD KOSTIMU ODIGRALA VRELI PLES: Nećete moći da skinete pogled s nje!

Autor:

Zabava

05.06.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić po preporuci lekara otputovala je u Vrnjačku Banju gde odmara od obaveza i uživa sa ćerkom Leom.

Foto: Republika.rs
Odlučila da se ludo provede... Jovana Jeremić

Jovana koja je nedavno dala otkaz na televziji "Happy" i napustila emisiju "Vikend jutro", odlučila je da se pošteno odmori pre nego što započne novi poslovni poduhvat.

A sada smo došli u posed njenog novog video snimka koji mami uzdahe muškaraca jer je Jovana u leopard bikiniju zaigrala pored bazena. Uz pesmu "Eliksir" Jeremićeva se opuštala na bazenu gde su nastale i izazovne fotografije.

RepublikaFoto: Republika.rs
U nikad izazovnijem izdanju...

Deluje kao da je Jovani odmor bio preko potreban, ali i provod pa se ludo zabavila u bazenu i đakuziju, te pevala: "Zovi kuje, s njima pij". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lala

05.06.2021 10:43

Ako je taj ples zavodljiv onda ne vidim baš dobro. Lepo telo koje se drma kao motka za pasulj prilikom malo jačeg vetra. Lepo je da ima samopouzdanje ali treba imati i meru.

Martin

05.06.2021 13:19

Pukla skroz. Sve sto radi i izjavljuje u zadnje vreme ne ide uz onu diplomu kojom cesto mase. Biti akademski gradjanin ne znaci kriti se iza diplome, vec je to nesto mnogo vise. Ovo sto ona radi vec neko vreme ide uz pevaljke sa magistrale.

Bane

05.06.2021 15:01

Kakva golosijanka,totalno amaterski odigrano javi se meni da te bar naucim kako treba da igras kad vec zelis da plivas bez pojasa za spasavanje

miki

05.06.2021 17:01

Naša "scena" odavno nije imala ovakvu "lopatu" !!!